اخبار : رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گلستان نانهای سبوسگیری شده یکی از عوامل بیماریهای غیرواگیر در جمعیت گلستان
| تاریخ ارسال: 1404/9/17 |
رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گلستان با توجه به پویش نان و سلامتی گفت: دسترسی پایدار به نان کامل در استان گلستان همچنان یک چالش حل نشده باقی مانده است. این در حالی است که سند ملی امنیت غذا و تغذیه به منظور ارتقاء کیفیت تغذیه کشور نان ابلاغ شده است.
مهندس فرهاد لشکر بلوکی افزود: مصرف نانهای سفید یا نانهایی با سبوسگیری بالا، به دلیل کمبود فیبر، یکی از علل اصلی تغذیهای مرتبط با مرگ و میر و افزایش بیماریهای غیرواگیر مانند دیابت، مشکلات گوارشی و سرطانها در جامعه محسوب میشود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: سیاست کلان دولت، احیا و عرضه نان با حداقل میزان سبوسگیری است، اما این هدف مهم هنوز در استان گلستان محقق نشده است.
رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه در پایان گفت: در حال حاضر، نهادهایی چون سازمان غله، اتحادیه خبازان، جهاد کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی، تحت نظارت استاندار، در تلاش برای هماهنگی و اجرای موفق این برنامه هستند.